COPYWRITING

Voor het luxe bedlinnenmerk <strong>Kepri Cotton</strong> schreef ik alle websiteteksten, in opdracht van <strong>Miluska van &#039;t Lam</strong>. Vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit waren de sleutelwoorden. De teksten varieerden van wervende productteksten tot technische beschrijvingen over de voordelen van de gebruikte duurzame katoensoorten. Ook schreef ik artikelen voor Kepri’s blog Pillowtalk. Voor het luxe bedlinnenmerk <strong>Kepri Cotton</strong> schreef ik alle websiteteksten, in opdracht van <strong>Miluska van &#039;t Lam</strong>. Vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit waren de sleutelwoorden. De teksten varieerden van wervende productteksten tot technische beschrijvingen over de voordelen van de gebruikte duurzame katoensoorten. Ook schreef ik artikelen voor Kepri’s blog Pillowtalk. Voor het luxe bedlinnenmerk <strong>Kepri Cotton</strong> schreef ik alle websiteteksten, in opdracht van <strong>Miluska van &#039;t Lam</strong>. Vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit waren de sleutelwoorden. De teksten varieerden van wervende productteksten tot technische beschrijvingen over de voordelen van de gebruikte duurzame katoensoorten. Ook schreef ik artikelen voor Kepri’s blog Pillowtalk. Voor het luxe bedlinnenmerk <strong>Kepri Cotton</strong> schreef ik alle websiteteksten, in opdracht van <strong>Miluska van &#039;t Lam</strong>. Vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit waren de sleutelwoorden. De teksten varieerden van wervende productteksten tot technische beschrijvingen over de voordelen van de gebruikte duurzame katoensoorten. Ook schreef ik artikelen voor Kepri’s blog Pillowtalk. Voor het luxe bedlinnenmerk <strong>Kepri Cotton</strong> schreef ik alle websiteteksten, in opdracht van <strong>Miluska van &#039;t Lam</strong>. Vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit waren de sleutelwoorden. De teksten varieerden van wervende productteksten tot technische beschrijvingen over de voordelen van de gebruikte duurzame katoensoorten. Ook schreef ik artikelen voor Kepri’s blog Pillowtalk. Voor het luxe bedlinnenmerk <strong>Kepri Cotton</strong> schreef ik alle websiteteksten, in opdracht van <strong>Miluska van &#039;t Lam</strong>. Vakmanschap, duurzaamheid en kwaliteit waren de sleutelwoorden. De teksten varieerden van wervende productteksten tot technische beschrijvingen over de voordelen van de gebruikte duurzame katoensoorten. Ook schreef ik artikelen voor Kepri’s blog Pillowtalk.
In opdracht van <strong>Contenture</strong> schrijf ik blogartikelen voor het redactionele zuivelplatform <strong>The Daily Milk</strong>. Ik doe onderzoek naar ontwikkelingen, trends en actualiteiten in de zuivelbranche en vertaal die naar aansprekende invalshoeken voor de doelgroep van de website. In opdracht van <strong>Contenture</strong> schrijf ik blogartikelen voor het redactionele zuivelplatform <strong>The Daily Milk</strong>. Ik doe onderzoek naar ontwikkelingen, trends en actualiteiten in de zuivelbranche en vertaal die naar aansprekende invalshoeken voor de doelgroep van de website. In opdracht van <strong>Contenture</strong> schrijf ik blogartikelen voor het redactionele zuivelplatform <strong>The Daily Milk</strong>. Ik doe onderzoek naar ontwikkelingen, trends en actualiteiten in de zuivelbranche en vertaal die naar aansprekende invalshoeken voor de doelgroep van de website. In opdracht van <strong>Contenture</strong> schrijf ik blogartikelen voor het redactionele zuivelplatform <strong>The Daily Milk</strong>. Ik doe onderzoek naar ontwikkelingen, trends en actualiteiten in de zuivelbranche en vertaal die naar aansprekende invalshoeken voor de doelgroep van de website. In opdracht van <strong>Contenture</strong> schrijf ik blogartikelen voor het redactionele zuivelplatform <strong>The Daily Milk</strong>. Ik doe onderzoek naar ontwikkelingen, trends en actualiteiten in de zuivelbranche en vertaal die naar aansprekende invalshoeken voor de doelgroep van de website. In opdracht van <strong>Contenture</strong> schrijf ik blogartikelen voor het redactionele zuivelplatform <strong>The Daily Milk</strong>. Ik doe onderzoek naar ontwikkelingen, trends en actualiteiten in de zuivelbranche en vertaal die naar aansprekende invalshoeken voor de doelgroep van de website. In opdracht van <strong>Contenture</strong> schrijf ik blogartikelen voor het redactionele zuivelplatform <strong>The Daily Milk</strong>. Ik doe onderzoek naar ontwikkelingen, trends en actualiteiten in de zuivelbranche en vertaal die naar aansprekende invalshoeken voor de doelgroep van de website. In opdracht van <strong>Contenture</strong> schrijf ik blogartikelen voor het redactionele zuivelplatform <strong>The Daily Milk</strong>. Ik doe onderzoek naar ontwikkelingen, trends en actualiteiten in de zuivelbranche en vertaal die naar aansprekende invalshoeken voor de doelgroep van de website. In opdracht van <strong>Contenture</strong> schrijf ik blogartikelen voor het redactionele zuivelplatform <strong>The Daily Milk</strong>. Ik doe onderzoek naar ontwikkelingen, trends en actualiteiten in de zuivelbranche en vertaal die naar aansprekende invalshoeken voor de doelgroep van de website.
Een elektrische fiets met de looks van een Harley Davidson uit 1912. Daar horen stoere en krachtige websiteteksten bij die de lezer verleiden om deze innovatie E-Cruizer aan een testritje te onderwerpen. Het gevoel van vrijheid, nostalgie en avontuur dat de met de hand gebouwde fietsen van <strong>B4 Bikes</strong> oproepen heb ik geprobeerd te vangen in de Engelstalige teksten. Een elektrische fiets met de looks van een Harley Davidson uit 1912. Daar horen stoere en krachtige websiteteksten bij die de lezer verleiden om deze innovatie E-Cruizer aan een testritje te onderwerpen. Het gevoel van vrijheid, nostalgie en avontuur dat de met de hand gebouwde fietsen van <strong>B4 Bikes</strong> oproepen heb ik geprobeerd te vangen in de Engelstalige teksten. Een elektrische fiets met de looks van een Harley Davidson uit 1912. Daar horen stoere en krachtige websiteteksten bij die de lezer verleiden om deze innovatie E-Cruizer aan een testritje te onderwerpen. Het gevoel van vrijheid, nostalgie en avontuur dat de met de hand gebouwde fietsen van <strong>B4 Bikes</strong> oproepen heb ik geprobeerd te vangen in de Engelstalige teksten. Een elektrische fiets met de looks van een Harley Davidson uit 1912. Daar horen stoere en krachtige websiteteksten bij die de lezer verleiden om deze innovatie E-Cruizer aan een testritje te onderwerpen. Het gevoel van vrijheid, nostalgie en avontuur dat de met de hand gebouwde fietsen van <strong>B4 Bikes</strong> oproepen heb ik geprobeerd te vangen in de Engelstalige teksten. Een elektrische fiets met de looks van een Harley Davidson uit 1912. Daar horen stoere en krachtige websiteteksten bij die de lezer verleiden om deze innovatie E-Cruizer aan een testritje te onderwerpen. Het gevoel van vrijheid, nostalgie en avontuur dat de met de hand gebouwde fietsen van <strong>B4 Bikes</strong> oproepen heb ik geprobeerd te vangen in de Engelstalige teksten. Een elektrische fiets met de looks van een Harley Davidson uit 1912. Daar horen stoere en krachtige websiteteksten bij die de lezer verleiden om deze innovatie E-Cruizer aan een testritje te onderwerpen. Het gevoel van vrijheid, nostalgie en avontuur dat de met de hand gebouwde fietsen van <strong>B4 Bikes</strong> oproepen heb ik geprobeerd te vangen in de Engelstalige teksten.
Voor <strong>KlusHeeren</strong> portretteer ik seniore vakmannen over hun drijfveren en motivatie om na hun pensionering te blijven werken, op een manier die bij hen past. Stuk voor stuk unieke verhalen, zoals dat van voormalig profvoetballer Lorenzo, Huib die zijn klusbus ombouwde tot camper en Jaap die als loodgieter vroeger vele kerktorens beklom, zónder zekeringen. Hoezo hoogtevrees?<br><a href='https://werkenbijklusheeren.nl/klusheeren-aan-het-woord/' target='_blank'>Open dit artikel.</a> Voor <strong>KlusHeeren</strong> portretteer ik seniore vakmannen over hun drijfveren en motivatie om na hun pensionering te blijven werken, op een manier die bij hen past. Stuk voor stuk unieke verhalen, zoals dat van voormalig profvoetballer Lorenzo, Huib die zijn klusbus ombouwde tot camper en Jaap die als loodgieter vroeger vele kerktorens beklom, zónder zekeringen. Hoezo hoogtevrees?<br><a href='https://werkenbijklusheeren.nl/klusheeren-aan-het-woord/' target='_blank'>Open dit artikel.</a> Voor <strong>KlusHeeren</strong> portretteer ik seniore vakmannen over hun drijfveren en motivatie om na hun pensionering te blijven werken, op een manier die bij hen past. Stuk voor stuk unieke verhalen, zoals dat van voormalig profvoetballer Lorenzo, Huib die zijn klusbus ombouwde tot camper en Jaap die als loodgieter vroeger vele kerktorens beklom, zónder zekeringen. Hoezo hoogtevrees?<br><a href='https://werkenbijklusheeren.nl/klusheeren-aan-het-woord/' target='_blank'>Open dit artikel.</a> Voor <strong>KlusHeeren</strong> portretteer ik seniore vakmannen over hun drijfveren en motivatie om na hun pensionering te blijven werken, op een manier die bij hen past. Stuk voor stuk unieke verhalen, zoals dat van voormalig profvoetballer Lorenzo, Huib die zijn klusbus ombouwde tot camper en Jaap die als loodgieter vroeger vele kerktorens beklom, zónder zekeringen. Hoezo hoogtevrees?<br><a href='https://werkenbijklusheeren.nl/klusheeren-aan-het-woord/' target='_blank'>Open dit artikel.</a> Voor <strong>KlusHeeren</strong> portretteer ik seniore vakmannen over hun drijfveren en motivatie om na hun pensionering te blijven werken, op een manier die bij hen past. Stuk voor stuk unieke verhalen, zoals dat van voormalig profvoetballer Lorenzo, Huib die zijn klusbus ombouwde tot camper en Jaap die als loodgieter vroeger vele kerktorens beklom, zónder zekeringen. Hoezo hoogtevrees?<br><a href='https://werkenbijklusheeren.nl/klusheeren-aan-het-woord/' target='_blank'>Open dit artikel.</a> Voor <strong>KlusHeeren</strong> portretteer ik seniore vakmannen over hun drijfveren en motivatie om na hun pensionering te blijven werken, op een manier die bij hen past. Stuk voor stuk unieke verhalen, zoals dat van voormalig profvoetballer Lorenzo, Huib die zijn klusbus ombouwde tot camper en Jaap die als loodgieter vroeger vele kerktorens beklom, zónder zekeringen. Hoezo hoogtevrees?<br><a href='https://werkenbijklusheeren.nl/klusheeren-aan-het-woord/' target='_blank'>Open dit artikel.</a>
De groei van het jonge bedrijf <strong>Growing Concepts </strong>vroeg om nieuwe productteksten. Als liefhebber van groen in huis was deze opdracht mij op het lijf geschreven. Na de productteksten was het tijd om ook de missie en visie op papier te zetten en lanceerde het bedrijf ook een blog waarvoor ik inspirerende content bedenk en schrijf. De groei van het jonge bedrijf <strong>Growing Concepts </strong>vroeg om nieuwe productteksten. Als liefhebber van groen in huis was deze opdracht mij op het lijf geschreven. Na de productteksten was het tijd om ook de missie en visie op papier te zetten en lanceerde het bedrijf ook een blog waarvoor ik inspirerende content bedenk en schrijf. De groei van het jonge bedrijf <strong>Growing Concepts </strong>vroeg om nieuwe productteksten. Als liefhebber van groen in huis was deze opdracht mij op het lijf geschreven. Na de productteksten was het tijd om ook de missie en visie op papier te zetten en lanceerde het bedrijf ook een blog waarvoor ik inspirerende content bedenk en schrijf. De groei van het jonge bedrijf <strong>Growing Concepts </strong>vroeg om nieuwe productteksten. Als liefhebber van groen in huis was deze opdracht mij op het lijf geschreven. Na de productteksten was het tijd om ook de missie en visie op papier te zetten en lanceerde het bedrijf ook een blog waarvoor ik inspirerende content bedenk en schrijf. De groei van het jonge bedrijf <strong>Growing Concepts </strong>vroeg om nieuwe productteksten. Als liefhebber van groen in huis was deze opdracht mij op het lijf geschreven. Na de productteksten was het tijd om ook de missie en visie op papier te zetten en lanceerde het bedrijf ook een blog waarvoor ik inspirerende content bedenk en schrijf. De groei van het jonge bedrijf <strong>Growing Concepts </strong>vroeg om nieuwe productteksten. Als liefhebber van groen in huis was deze opdracht mij op het lijf geschreven. Na de productteksten was het tijd om ook de missie en visie op papier te zetten en lanceerde het bedrijf ook een blog waarvoor ik inspirerende content bedenk en schrijf. De groei van het jonge bedrijf <strong>Growing Concepts </strong>vroeg om nieuwe productteksten. Als liefhebber van groen in huis was deze opdracht mij op het lijf geschreven. Na de productteksten was het tijd om ook de missie en visie op papier te zetten en lanceerde het bedrijf ook een blog waarvoor ik inspirerende content bedenk en schrijf.
Voor het Amsterdamse modemerk <strong>Juffrouw Jansen</strong> schrijf ik al jaren uiteenlopende teksten. Van persberichten over de nieuwe collecties tot brochures en websiteteksten. Daarnaast voorzie ik de webshop elk seizoen van commerciële en pakkende productteksten waarbij ik de lezer op speelse wijze meeneem in de vrouwelijke wereld van Juffrouw Jansen. Voor het Amsterdamse modemerk <strong>Juffrouw Jansen</strong> schrijf ik al jaren uiteenlopende teksten. Van persberichten over de nieuwe collecties tot brochures en websiteteksten. Daarnaast voorzie ik de webshop elk seizoen van commerciële en pakkende productteksten waarbij ik de lezer op speelse wijze meeneem in de vrouwelijke wereld van Juffrouw Jansen. Voor het Amsterdamse modemerk <strong>Juffrouw Jansen</strong> schrijf ik al jaren uiteenlopende teksten. Van persberichten over de nieuwe collecties tot brochures en websiteteksten. Daarnaast voorzie ik de webshop elk seizoen van commerciële en pakkende productteksten waarbij ik de lezer op speelse wijze meeneem in de vrouwelijke wereld van Juffrouw Jansen. Voor het Amsterdamse modemerk <strong>Juffrouw Jansen</strong> schrijf ik al jaren uiteenlopende teksten. Van persberichten over de nieuwe collecties tot brochures en websiteteksten. Daarnaast voorzie ik de webshop elk seizoen van commerciële en pakkende productteksten waarbij ik de lezer op speelse wijze meeneem in de vrouwelijke wereld van Juffrouw Jansen. Voor het Amsterdamse modemerk <strong>Juffrouw Jansen</strong> schrijf ik al jaren uiteenlopende teksten. Van persberichten over de nieuwe collecties tot brochures en websiteteksten. Daarnaast voorzie ik de webshop elk seizoen van commerciële en pakkende productteksten waarbij ik de lezer op speelse wijze meeneem in de vrouwelijke wereld van Juffrouw Jansen.